Annons

SD kan vinna på stöd från FV

HÄSSLEHOLM Varken SD:s eller FV:s gruppledare utesluter ett samarbete för att ta makten över oppositionen.
Hässleholm • Publicerad 10 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

– Vi har inbjudit alla partier till att diskutera vårt partiprogram. Är de beredda att diskutera punkten sänkta arvoden till politikerna så är vi det, säger gruppledaren Ronny Larsson (FV) på torsdagen.Just frågan om sänkta arvoden har drivits även av Sverigedemokraterna.– Teoretiskt skulle vi naturligtvis kunna utgöra en stark opposition tillsammans, säger Ronny Larsson som konstaterar att det i så fall måste diskuteras med medlemmarna.– Vi stänger inte dörren till valtekniskt samarbete, kommenterar Patrik Jönsson (SD), vars parti tillsammans med FV skulle få ett mandat mer än alliansen.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons