Annons

Åtalas för hot mot tjänsteman

Perstorp En 38-årig man bosatt i Perstorp åtalas för hot mot tjänsteman och sexuellt ofredande.
Hässleholm • Publicerad 13 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var den 2 oktober 2013 som mannen, på tåget mellan Hässleholm och Vinslöv, ska ha angripit tågvärden med hot om våld, när han skulle kontrollera mannens färdbevis.Enligt tågvärden gick 38-åringen emot honom och gjorde uttalanden som innebar att han skulle döda tågvärden. När mannen därefter skulle gå av tåget ska han ha vänt sig mot tågvärden och visat sin penis. 38-åringen förnekar händelsen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons