Annons

Märkeskläder stals vid nattligt inbrott

Osby Inget larm utlöstes.
Osby • Publicerad 13 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var boende ovanför butiken som noterade att något inte stod rätt till hos Gunnars kläder på söndagsmorgonen. De kontaktade butiksinnehavaren som kunde konstatera att tjuvar hade tagit sig in genom att krossa en ruta i butiken. Eftersom inget larm hade gått så hade tjuvarna kunnat jobba ostört.

Tjuvarna visste med största säkerhet vad de ville ha eftersom det var jeans av dyrare märke som stals. Även dyrare tröjor stals vid tillfället.Rolf Paimensalo, stationsbefäl hos polisen i Broby uppger att man gjort några beslag på platsen. Några ytterligare spår har polisen inte för tillfället.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons