Annons

Olycka orsakade trafikstopp

Vinslöv Vid halv tiotiden på måndagsförmiddagen körde en lastbil med släp av vägen på riksväg 21 i höjd med Vinslöv, vid Oreberg.
Hässleholm • Publicerad 13 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Föraren chockades, men klarade sig för övrigt oskadd. Lastbilen läckte diesel och polis och räddningstjänst skickades till platsen. Olyckan stoppade upp trafiken på väg 21 i riktning mot Hässleholm mellan Vanneberga ängar och Lommarp. Polisen fick leda om trafiken via Vinslöv och på måndagseftermiddagen rankade man med att vägen skulle vara farbar igen först vid 20.00

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons