Annons

Till minne

Dödsfall Som tidigare meddelats har Gärda Grankvist, Vanneberga, avlidit i en ålder av 95 år.
Personligt • Publicerad 15 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Vår kära farmor har lämnat oss, men kommer alltid att finna i våra hjärtan.Hennes givmildhet och gästfrihet var stor. Hon har alltid funnits hos oss och varit en självklarhet. Hon var ett av ljuset i våra vardagsliv.Sov gott, kära farmor och hälsa farfar! Benny, Caroline och Stellan GranqvistFarmor Gärda, bara en dag försvann hon och kommer inte igen. Men vårt minne är fyllt av lycka och vi är tacksamma för att vi fick vara med dig.Sov gott!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons