Annons

Trummisen Boris Estulf avliden

Dödsfall Boris Estulf, Flamingokvintettens förre trummis, har avlidit 75 år gammal, skriver Aftonbladet.
Personligt • Publicerad 20 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

När han lämnade dansbandet 1993 hade han spelat med gruppen i 30 år. Boris Estulf var också den som körde turnébussen land och rike runt.- Han kunde köra bussen från Partille upp till Stockholm, så spelade vi och sedan körde han hem igen. Han var otrolig, säger Flamingokvintettens basist Dennis Janebrink till Aftonbladet.Han minns en kollega med ständigt gott humör.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons