Annons

Drygt en miljon till fibernät

Lönsboda Både Sydöstra Örkeneds fibernät och Sydöstra Örkeneds fiberförening 2 har beviljats pengar av Post- och telestyrelsen (PTS) för utbyggnad av it-infrastruktur.
Osby • Publicerad 21 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Sydöstra Örkeneds fibernät har beviljats 718 950 kronor och Sydöstra Örkeneds fiberförening 2 har beviljats 428 564 kronor under förutsättning att Region Skåne beviljar huvudstöd till de båda föreningarna för deras utbyggnad. Skulle Region Skåne avslå deras ansökan beviljas inte heller några pengar från PTS.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons