Annons

Bilförare smet efter olycka

Bromölla En bil kraschade in i en refug på Tians väg i Bromölla i natt.
Publicerad 24 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Bilen fastnade och kunde inte köra från platsen. Polisen har en omhändertagit en man misstänkt för rattfylleri.– Personen anträffades i närområdet, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen. Polisen fattade snabbt misstankar om att föraren varit berusad när han kraschade in i refugen. Olyckan larmades in vid 00.40-tiden på natten mot fredagen.Bilföraren misstänks nu för rattfylleri och smitning från olycksplats.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons