Annons

”Boven” anställs av KDFF

Fotboll Andreas ”Boven” Svensson tar plats i Kristianstads DFF:s organisation.
Sport • Publicerad 28 oktober 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

”Boven” tillsvidareanställs för att utveckla klubbens ungdomsakademi och för att bidra till att Kristianstads DFF får ännu fler ungdomslag. Han kommer att sköta allt administrativt arbete kring detta samt ingå i föreningens marknadsgrupp.Den gamle KFF-profilen kommer även att bli huvudtränare för föreningens lag i division två som siktar på avancemang.

– ”Boven” är en välkänd fotbollsprofil i regionen och är en kompetent och omtyckt ledare med allsvenska meriter, inte bara som spelare utan också när det gäller marknadsarbete. Med honom i organisationen får vi in mycket fotbolls- och marknadskompetens säger Henrik Nygren som är sportchef i KDFF. Enligt KDFF möjliggörs organisationsförstärkningen genom det samarbete som klubben nyligen inlett med ett antal utomstående företag. (NSk)

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons