Annons

35-årig knivman kvar i häktet

kristianstad Förundersökningen mot den 35-årige man som på sannolika skäl är häktad misstänkt för mordförsök på två män i Kristianstad förlängs.
Publicerad 29 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Kammaråklagare Johan Eriksson väntar på analysbesked från Statens Kriminaltekniska Laboratorium, SKL, och rättsmedicinalverket.Vidare inväntas rättsintyg avseende en av målsägandena och protokoll från de tekniska undersökningarna. En del kompletterande vittnesförhör ska också göras.Johan Eriksson anser att 35-åringen ska hållas häktad tills eventuellt åtal väcks senast den 12 november. Det var natten till söndag den 16 november som 35-åringen knivskar två män, 21 och 22 år gamla och hotade två poliser vid nattklubben Grand i Kristianstad.När mannen vägrade att lägga ner kniven på polisens uppmaning sköt polisen honom i benet efter att först ha avlossat två varningsskott. Efter det hoppade han ner i kanalen vid platsen. Efter två timmar gav han upp och greps av polisen.Några dagar senare häktades han misstänkt för mordförsök.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons