Annons

Öppen begravning för Kim Anderzon

Personligt Alla som vill får möjligheten att ta ett sista farväl av den folkkära skådespelaren Kim Anderzon som dog i cancer i fredags.
Personligt • Publicerad 30 oktober 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Kim Anderzon. Foto: Bertil Ericson/TT
Kim Anderzon. Foto: Bertil Ericson/TT

– Det kommer bli en öppen begravning, dit alla är välkomna, säger hennes livskamrat Lars Naumburg till Aftonbladet.

Begravning blir i Stockholmsområdet i slutet av november.– Kim var en öppen människa och jag bara vet att hon skulle vilja ha det så. Det är väldigt rörande att se hur många som vill hylla Kim. Vi kommer annonsera med tid, plats och vart man kan skicka blommor om man vill, säger Lars Naumburg och fortsätter:

– Vi pratade inte om hennes begravning under sjukdomsperioden. Kims hållning var att prata om livet. Hon visste att hon skulle dö, men lät helt enkelt bli att prata om begravningen. Kim litade på oss i sin familj. Jag vet att hon ville ha en kyrklig begravning och att hon helst av allt vill ligga på Katarina kyrkogård.Kim Anderzon blev 71 år gammal.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons