Annons

Skånska TV-puckare började med seger

Sport ISHOCKEY. Skånes TV-pucklag råkade i går ut för en olycka med sin buss på väg till sin första match i Kristinehamn. Under morgonen besegrade laget Västmanland.
Sport • Publicerad 31 oktober 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

Fem av spelarna fick lindriga skador men det är inget som stoppar laget från att deltaga i åerets upplaga av TV-pucken. Den uppskjutna matchen från i går kommer att spelas sent i kväll vilket innebär att Skåne får ett mastigt program på torsdagen med tre matcher.Under morgonen inledde Skåne turneringen på ett utmärkt sätt med att besegra Västmanland. Klockan sex i kväll spelas den andra matchen då Skåne ställs mot Dalarna medan de möter Stockholm Nord 21.30. Det två bästa lagen gruppen går vidare till kvartsfinalen.

bottom
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons