Väg 21 öppen igen efter krock

Trafik (uppdaterad 11.41) En kollision mellan två lastbilar inträffade strax efter halv nio på torsdagsförmiddagen.
Publicerad 4 december 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Krocken inträffade mellan Vinslöv och Önnestad i höjd med Vanneberga ängar. Vägen var helt avstängd under räddningsarbetet där den ena lastbilen är kraftigt skadad. Olja läckte och måste saneras. Ett av fordonen fick också bärgas. Förarna undersöktes av ambulans på plats. Oklart skadeläge liksom olycksorsaken. Polis fick leda om trafiken som vid 11.35-tiden åter kunde släppas förbi normalt igen.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.