Får böta 6 000 för flera brott

Kristianstad Den 49-årige mannen döms för två fall av rattfylleri, narkotikabrott och brott mot knivlagen.
Publicerad 7 december 2014 • Uppdaterad 25 november 2021

Mellan den 14 och 18 mars använde han amfetamin. 18 mars ertappades han av polisen med knark i blodet när han körde bil. 8 april körde han bil igen med mafetain i blodet. Han hade även druckit alkohol. promillehalten i blodet uppmättes till 0,30. Polisen fann även en mindre mängd amfetamin vid förrarsätet. Han hade även en isärplockad sax i sin ficka, som tingsrätten menar var ägnad att användas som vapen.Mannen har erkänt brotten.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.