Hembygdsparken förnyar

Hässleholm Julmarknaden i hembygdsparken i Hässleholm var som vanligt välbesökt och i år hade en hel del nya utställare bjudits in.
Hässleholm • Publicerad 7 december 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Louise Olssons egendesignade smycken är populära. Det började med smycken till kompisarna och sedan har det växt. Foto: Anna Persdotter
Louise Olssons egendesignade smycken är populära. Det började med smycken till kompisarna och sedan har det växt. Foto: Anna Persdotter

Marknaden anordnas av Västra Göinge hembygdsförening och i helgen fanns 26 utställare med allt från blommor, kransar och hantverk av alla de slag till läckerheter som getost, marmelad och lakrits på plats. Flera av utställarna var dessutom nya för i år och bidrog till mixen av gammalt och nytt, traditionellt och modernt.

Anna Persdotter
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.