Polisen vill ha tips om bränder

Hässleholm Polisen i Hässleholm utreder just nu ett antal bränder som misstänks vara anlagda.
Hässleholm • Publicerad 11 december 2014 • Uppdaterad 24 november 2021

En vid Linnéskolan, den för några veckor sedan vid före detta Perrong 23, och den senaste, som drabbade Bjärnors konditori och H&M.

– Vi har vissa spår, men får vi inte in några tips så blir det svårt att komma vidare, säger Lars Andersson, vid Hässleholmspolisen.Därför hoppas han att alla som kan ha sett någonting här av sig till polisen. Det går i så fall bra att ringa 114 14 för att tipsa.

Däremot vet han inte om bränderna har något samband.– Det går inte att utesluta vi ser ju att man har använt samma sätt att elda, men det går inte att säga med säkerhet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.