Vinnare i jultävling utses

HÄSSLEHOLM - Vår julstuga har blivit ett naturligt mål för både hässleholmare och julhandlande utsocknes, säger chefredaktör Mimmi-Karlsson Bernfal och annonschef Christians Haglund.
Hässleholm • Publicerad 23 december 2014 • Uppdaterad 13 december 2021
Julafton är det dags för den 24:e och sista deltävlingen i Norra Skånes populära decembertävling Dagens fråga. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Julafton är det dags för den 24:e och sista deltävlingen i Norra Skånes populära decembertävling Dagens fråga. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

När stugan stänger efter lunch, dras både fyra etappvinnare och totalvinnaren, vilken får en Londonresa för två personer, värd flera tusen kronor.

I slutfinalen deltar alla inlämnade röstsedlar från tiden 1-24 december. Även de som har svarat fel på frågan räknas in - och deltar.Julaftons fyra vinnare namnges i Norra Skånes papperstidning lördagen den 27 december. Londonvinnaren presenteras i tidningen på nyårsafton den 31 december.

Dagens fråga, i julstugan på Stortorget, har blivit en succé. Som mest har 249 personer deltagit under en och samma dag. Det var nu i lördags.- Vi är väldigt nöjda med uppslutningen kring vår tävling, säger chefredaktör Mimmi Karlsson-Bernfalk och marknadschefen Christian Haglund. Vår julstuga har blivit ett naturligt mål för både hässleholmare och julhandlande utsocknes.

Sebastian Svantesson gör på julafton sitt 26:e raka arbetspass i julstugan, eftersom han även deltog under två testdagar där alldeles före den 1 december.Chansen att vinna på etappen den 24 december är extra stor, förklarar arrangörerna...Klockan 10-13.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.