Läsarnas egna bilder

Personligt Vi får in många härliga läsarbilder och det tackar vi för.
Personligt • Publicerad 28 december 2014 • Uppdaterad 14 december 2021
Nu har Elis Persson gjort årets pepparkakshus hemma hos farmor Eivor Persson i Tyringe.
Nu har Elis Persson gjort årets pepparkakshus hemma hos farmor Eivor Persson i Tyringe.

Dela med dig av dina fina bilder! Om det är personer med på bilden vill vi ha deras för- och efternamn samt fotografens namn. Skriv gärna några rader om motivet. Skicka in dina bilder till: personligt@nsk.se

Matilda Lundahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.