GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Temaresor ska locka resenärer

Kristianstad Nordens största arrangör av träningsresor – Springtime Travel – väljer att satsa på Kristianstad Österlen Airport.
Publicerad 6 mars 2015 • Uppdaterad 24 november 2021

Det finns ett ökat intresse för specialarrangerade temaresor inom en mängd områden där träning och aktivitet är ett av de största.Den 10 april går första resan till Turkiet med resenärer som ska delta i ett träningsläger. I maj arrangerar Scandjet träningsresa och dansresa till Kroatien med bland annat Rune Landin, kände från tv i ”Playa del Sol”– Att Scandjet väljer att arrangera resor tillsammans med välkända ansikten i regionen och Springtime Travel från vår flygplats känns mycket stimulerande, säger Jonas Haak, vd för Kristianstad Österlen Airport.Han ser möjligheter i att samarbetet ska leda till fler resor i framtiden från flygplatsen. – Allt hänger på i vilken omfattning invånare i vårt område väljer att boka sig, säger Jonas HaakSpringtime Travel började med att boka resor till New York Marathon 1986. Det har utökats med lopp över hela världen och nya koncept.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.