Craig Gallo ger allt i matchen mot Hanhals. Foto: Jörgen Johansson

Tyringe gjorde sin plikt

Ishockey Tyringe tog tre poäng mot Hanhals på onsdagskvällen.

Kungsbacka tog ledningen i den åttonde minuten genom Fredrik Johansson. Sedan blev det 1-1 efter 10.46 genom Daryl Bat på en genomåkning när Tyringe hade en man mer på isen. Därefter dominerade Tyringe resten av den första perioden och Craig Gallo har haft två bra chanser. 
Hanhals började bäst i den andra perioden och hade 5-0 i skott efter tre minuter. Men – därefter kom Tyringe igen och gjorde 2-1 i den åttonde minuten efter mål av Sebastian Thuresson, framspelad av Craig Gallo. Samma Gallo styrde sedan in 3-1 i den tionde minuten. 27 sekunder senare blev det även 4-1 genom unge Viktor Hjärtqvist.
Någon minut senare reducerade Hanhals till 2-4. 

Tredje perioden blev en mållös historia och slutresultatet blev 4-2 till Tyringe inför en hemmapublik på 991 åskådare på Tyrs hov.
Tyringe tog också in en poäng på Bäcken som vann sin match mot Olofström efter straffar. 

×