Annons

Ännu fler priser regnade över Osby

Osby Till exempel fick Osbys egna marknadsförare Jankov Månsson ta emot eldsjälspriset.
Osby • Publicerad 20 april 2015 • Uppdaterad 14 december 2021
Anna Carlsson
Anna Carlsson

Årets nyföretagare gick till Richard Landén och Jim Lindstrand som har utvecklat Osby bowlinghall rejält sedan de tog över verksamheten 2012.

Det har inte bara satsat stort på renovering och modern teknik utan här har också gjorts plats för funktionshindrade som nu även bildat en bowlingklubb. Årets butik blev Pecorino ost och sånt som blivit en välkänd gourmetbutik i byn. Sofie Billsten tog över butiken 2013 och har efter det fortsatt att utveckla verksamheten.Eldsjälspriset gick till en person som verkligen brinner för Osby.Jankov Månsson som nyligen lämnade över sin egen verksamhet till döttrarna Anna Carlsson och Åsa Månsson fick ta emot priset för att han jobbat hårt med att olika butiker både ska stanna kvar på orten och dessutom växa och utvecklas.Jankov Månsson är mannen bakom nätverket Osby shopping som bland annat jobbar med att marknadsföra Osby som handelsort.

Helén FingalssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons