Annons

Jonsson från Glimma till Frosta

Sport • Publicerad 12 maj 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Jonsson, 43, tränade Glimma i just Frostas serie i trean förra säsongen. Detta tillsammans med Mattias Pamp men efter säsongen bestämde sig Östra Göingeklubben för att satsa på Martin Nilsson som ny coach.– Men Frosta hörde av sig och jag vill gärna fortsätta som A-lagscoach så det kändes som ett bra alternativ för mig, menar Torbjörn Jonsson som bor i Finja.– Dessutom är det ju bra körväg till Höör så det skall säkert bli bra.

Jonsson, som efterträder Tommy Landgren i division 3-laget, kommer även att ha hand om försäsongsträningen i Frosta.– Två pass i veckan skall vi köra inledningsvis och det var också mycket positivt att vi hade ett 20-tal intresserade spelare på det första mötet i Höör, förklarar Jonsson som hoppas få med några spelare från Glimma och dessutom några nya med Tyringeanknytning.– Men där är ännu inget klart, säger Jonsson som även kommer att fortsätta med sina uppdrag med distrikts- och regionlag inom damhockeyn.

– Det vill jag fortsätta med och tanken är att jag skall få en assisterande tränare här i Höör om jag måste vara borta vid något tillfälle, menar Torbjörn Jonsson som också kommer att plocka med sig Tyringebaserade målvaktstränaren Andreas Brorsson från Glimma.– Vi har ju camperat ihop i fem år nu så det tänker vi fortsätta med, förklarar Jonsson.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons