Annons

Farstorpstjej ordnar egen konstutställning

FARSTORP Lördagen den 16 maj går en dröm i uppfyllelse för Emma Berlin, 22, i Farstorp. Då har hon för första gången en egen konstutställning, i församlingshemmet i kyrkbyn.
Hässleholm • Publicerad 14 maj 2015 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Privat
Foto: Privat

Emma går det så kallade projektåret på Önnestads folkhögskola. Hon har riktat in sig på konst och tillverkat 54 olika konstverk - dels i akryl, dels skulpturer i lera.

Nu slår hon till med en konstutställning i Farstorps församlingshem på lördag.- Jag har alltid älskat att måla och jag har ritat sedan jag var liten. Akryl har jag sysslat med i sju-åtta år nu. Om det är möjligt, vill jag försöka bli konstnär, gärna på heltid.- Nu blir det vernissage hemma i byn. Det känns väldigt roligt och spännande.

Emma Berlin kommer nu att ta ett nytt projektår i Önnestad, men då väljer hon ett annat ämne.Hon har utställningen öppen endast den 16 maj, klockan 13-17.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons