GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Väktare i biblioteket mot störiga undomar

HÄSSLEHOLM Stora problem med stökiga ungdomar.
Hässleholm • Publicerad 28 maj 2015 • Uppdaterad 14 december 2021

– Vi ser med enorm oro på det här, inte minst på att det finns så små barn som tio, elvaåringar som är med, berättar kulturchefen Anders Rosengren.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.