GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gert Nilsson premiärsurfare

OSBY Nu är Osby Stadsnät igång. I veckan kopplas 40-talet hushåll in.
Osby • Publicerad 25 juni 2015 • Uppdaterad 15 december 2021
Gert Nilsson i Marklunda är förste Osbybo som får tillgång till stadsnätet. Bland de som närvarade när nätet aktiverades på måndagen fanns kommunens samhällsbyggnadschef Anna Lyhagen. Foto: Torbjörn Wester
Gert Nilsson i Marklunda är förste Osbybo som får tillgång till stadsnätet. Bland de som närvarade när nätet aktiverades på måndagen fanns kommunens samhällsbyggnadschef Anna Lyhagen. Foto: Torbjörn Wester

Efter att Gert Nilssons nät var aktiverat kunde han via en portal välja tjänsteleverantör. Sedan var det bara att sätta igång att surfa.

torwes0
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.