GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bränsledoftande folkfest

Sport 100 förare fanns med på Harabacken i helgen när det bjöds på folkrace i Hästveda
Sport • Publicerad 28 juli 2015 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter tävlingarna väntade den sedvanliga försäljningen av tävlingens bilar, som måste säljas för 6500 kronor om intressenter finns för en tillknycklad investering. Tävlingens trea Jimmy Persson såg helst att han fick behålla sin Mazda, som fixade pallplatsen under lördagen.

– Det är som det är, men alla som sysslar med den här sporten vet att bilarna kan försvinna från dig. Det finns ändå en charm i det. Det är en lång och unik tradition som är speciell för folkrace, säger Jimmy Persson.

bild 1/4
Jimmy Persson slutade på en tredjeplats. Foto: Christoffer Ferdinandsson
Det gick undan på startrakan i Hästveda.Foto : Christoffer Ferdinandsson
Närkamper tillhör vanligheterna i folkrace. Foto: Christoffer Ferdinandsson
Publiken kommer nära bilarna på Harabackens motostadiom. Foto: Christoffer Ferdinandsson
Jimmy Persson slutade på en tredjeplats. Foto: Christoffer Ferdinandsson
Det gick undan på startrakan i Hästveda.Foto : Christoffer Ferdinandsson
chrfer
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.