Hasse ”Kvinnaböske” Andersson väntas dra många besökare till Musik vid Immeln.Foto: Christine Olsson / SCANPIX

Tar sikte på publikrekord

Immeln Den åttonde augusti går årets upplaga av Musik vid Immeln av stapeln. Med artister som Hasse Andersson och Sanna Nielsen hoppas arrangörerna på nytt publikrekord.

Förutom nämnda Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Sanna Nielsen kommer även bland annat MGT och Dönabergarna att synas på Immelnscenen om en dryg vecka. Enligt arrangemangets huvudansvarig, Kjell Inge Malm kan Musik vid Immeln mycket väl slå publikrekord i år.
– Hasse och Sanna är våra stora namn och vi vet att de kommer att dra mycket folk, inte minst ”Kvinnaböske”. Var han än har spelat i år har han dragit fulla hus. Och alla verkar gilla honom nu för tiden, unga som gamla, säger Kjell Inge Malm.

Eftersom att Musik vid Immeln inte säljer några förköpsbiljetter har inte Kjell Inge Malm någon säkrad publik för konsertkvällen, men har uppfattat att intresset för konsertaftonen är stort.
– Det är väldigt många som har ringt och hört av sig. Lite förvånande är att det verkar som många utanför Skåne ska komma hit. Jag har exempelvis fått samtal från stockholmare som säger att de ska åka ner till oss, säger Kjell Inge Malm.
Enligt arrangören har Musik vid Immeln lockat omkring 2500 personer som mest, en siffra som han nu både tror och hoppas kan bli större i år.
– Får vi en dag med fint väder tror jag att vi kan bli mellan 2500 och 3000 personer här. I så fall skulle det innebära rekord och det hade ju inte varit helt fel, säger Kjell Inge Malm.

Förutom prognoser som tyder på ovanligt stor publik är upplägget på årets Musik vid Immeln sig likt från föregående somrar.
Arrangörerna kommer att erbjuda servering av något att äta och dricka, men precis som innan är det fritt fram att ta fram den egna fikakorgen framför scenen.
– Vi kör på det konceptet som vi har haft sedan innan, vilket vi tycker har fungerat utmärkt. Besökarna får göra precis som de känner för. Det viktigaste är att folk kommer hit och har trevligt under kvällen, säger Kjell Inge Malm.
Christoffer Ferdinandsson

Dagens fråga

Tror du att Storbritannien lämnar EU sista oktober?

Loading ... Loading ...