Annons

Tredje säsongen tuffast

Galapremiär Den dansk-svenska tv-serien Brons tredje säsong får premiär i höst på SVT. Det är en av de största dramaserierna i svensk tv-historia.
Publicerad 15 september 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Förra hösten följde i snitt 1,3 miljoner tv-tittare varje söndag Sagas (Sofia Helin) och Martins (Kim Bodnia) jakt på miljöterrorister som satte skräck i Öresundsregionen. I går var det stor galapremiär för de två första avsnitten på Malmö Live inför den kommande seriestarten.

Bron har rönt stora framgångar på hemmaplan då den inneburit stor exponering av Malmö, Köpenhamn och Öresund. Den har sålts till över 160 länder vilka köpt rättigheterna att visa originalversionen av serien. Det gör den till i särklass mest sålda svensk tv-serien någonsin.

Annons

I vimlet sågs Maria Kulle som medverkar i tv-serien, och som just nu spelar i Ingmar Bergmans drama Scener ur ett äktenskap på Helsingborgs stadsteater. Vidare Limhamns-bosatte regissören Hannes Holm som såg fram emot julpremiären av sin senaste film – E n man som heter Ove med Rolf Lassgård.

bild 1/13
Helene Nordgren
Robyn. Foto:Scanpix
Basebollspelaren Chang Tai-Shan. Foto: Scanpix
Plastens Hus med sin utställning och turistbyrån med broschyrer och kartor har visat sig vara en bra kombination för Perstorps kommun. Antalet besökare hos Bo Persson
Helene Nordgren
Christer Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons