GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flyktingbarn i Barnens by

HÄSTVEDA Barnens by i Hästveda har öppnat som akutboende för ensamkommande flyktingbarn.
Hässleholm • Publicerad 22 september 2015 • Uppdaterad 24 november 2021

bild 1/2
Barnens by i sin helhet blir transitboende för unga asylsökanden. Totlat 210 får plats, redan finns minst 170 tonåringar på anläggningen ett stenkast från Lursjön.
Stugorna i Barnens by har i alla hast  öppnat för ensamkommande flyktingabarn. - Utmaningen är att det kommer så många, samtidigt som vi ska ha ett varmt mottagande, förklarar Isabel Andersson på Aleris som driver transitboendet.FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Barnens by i sin helhet blir transitboende för unga asylsökanden. Totlat 210 får plats, redan finns minst 170 tonåringar på anläggningen ett stenkast från Lursjön.
Stugorna i Barnens by har i alla hast  öppnat för ensamkommande flyktingabarn. - Utmaningen är att det kommer så många, samtidigt som vi ska ha ett varmt mottagande, förklarar Isabel Andersson på Aleris som driver transitboendet.FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.