GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Korsbandet av på Linnéa Jonasson

Sport • Publicerad 16 maj 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Det var på fredagens morgonträning med fotbollsgymnasiet som olyckan var framme. Linnea anade redan då att det kunde röra sig om en ny korsbandsskada. I går fick hon sin dom att det till 99 procent säkerhet är en korsbandsskada.

– De ska bara göra en röntgen för att vara helt säkra, säger 18-åriga Linnéa Jonasson son råkar ut för en andra korsbandsskada på två år.

– Jag kom tillbaka till fotbollen i somras. Det enda positiva är väl att jag vet hur resan tillbaka ser ut.

Linnéa, som under skadetiden gick från FC Hessleholm till Vittsjö GIK, gjorde sin debut i damallsvenskan i höstas. Det var meningen att hon skulle ta ytterligare steg den här säsongen men tyvärr så kom det en ny korsbandsskada emellan.

– Det är väl bara att bryta ihop och kämpa vidare. Men just nu känns det väldigt ledsamt, säger Linnéa.

– Den mentala biten är jobbigast, men jag har klarat det innan och kommer säkert att göra det även denna gång.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.