Stor skadegörelse på cab

Osby En cabriolet som stod parkerad på Idrottsgatan är inte längre sig lik efter omfattande skadegörelse i veckan.
Osby • Publicerad 2 juni 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

En cabriolet som stod parkerad på Idrottsgatan är inte längre sig lik efter omfattande skadegörelse i veckan.

Den man i 30-årsåldern som äger bilen har anmält till polisen att en eller flera gärningsmän natten mellan måndag och tisdag har skurit sönder suffletten, tagit bilstereon, förstört instrumentbrädan samt längs med båda sidor av bilen gjort två knappt tre meter långa repor.

Det är enligt polisen oklart hur mycket skadorna kommer att kosta att reparera. Det finns i nuläget ingen misstänkt för händelsen, som rubriceras som stöld och skadegörelse.

Nils Jönsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.