Fem spelare avstår landslagets träning

Båstad Förbundskaptenen Erik Hamrén låter fem spelare vila från fredagens fotbollspass på Örebäcksvallen i Båstad. Andreas Granqvist, Martin Olsson, Pontus Jansson, Erkan Zengin och Oscar Lewicki.
Sport • Publicerad 3 juni 2016 • Uppdaterad 14 december 2021
Förbundskaptenen Erik Hamrén låter fem spelare vila från fredagens fotbollspass på Örebäcksvallen i Båstad. Andreas Granqvist, Martin Olsson, Pontus Jansson, Erkan Zengin och Oscar Lewicki. Foto: Christer Cederlund
Förbundskaptenen Erik Hamrén låter fem spelare vila från fredagens fotbollspass på Örebäcksvallen i Båstad. Andreas Granqvist, Martin Olsson, Pontus Jansson, Erkan Zengin och Oscar Lewicki. Foto: Christer Cederlund

- Det blev lite mer intensivt i går (torsdag) än vad det var tänkt och då ville jag lyssna på spelarna så att de inte får någon överbelastning. Om jag hade varit klubbtränare så hade de haft ledigt i går eller i dag. Nu vill man ju ha alla dagar man kan få, men jag har frågat spelarna en och en om de ville köra fotboll eller stanna kvar på hotellet och köra rehab, meddelar Erik Hamrén inför träningspasset.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.