Trollbäcken får godkänt

Glimåkra Förskolan Trollbäcken i Glimåkra får godkänt för sitt arbetsmiljöarbete.
Östra Göinge • Publicerad 8 juni 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Förskolan Trollbäcken i Glimåkra får godkänt för sitt arbetsmiljöarbete. Det var efter en inspektion i oktober förra året som Arbetsmiljöverket påpekade att förskolan inte gjort en tillräcklig riskbedömning av hur förskolans arbetsförhållanden skulle kunna leda till stress hos personalen.

Vid en uppföljning i maj fick förskolan godkänt av Arbetsmiljöverket.

Anna Persdotter
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.