Förråd började brinna i Degeberga

Skåne/Kristianstad Delar av ett förråd vid ett slakteri på Kung Borres väg började på onsdag eftermiddag att brinna. Branden släcktes snabbt och ingen person skadades.
Publicerad 15 juni 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis och räddningstjänst larmades till platsen vid klockan 15.20.

Branden kunde begränsas till en yta på tre kvadratmeter, bland annat tack vare en snabb insats från ägaren med vatten. Det fanns inte heller någon risk att branden skulle sprida sig till de bostäder som finns i närheten.

Ingen person skadades i samband med branden.

NSK
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.