GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Femtontal i bråk i centrala Osby

Osby • Publicerad 15 juli 2016 • Uppdaterad 14 december 2021
Polis utanför en adress i närheten av bråket i Osby den 14 juli. Foto: Läsarbild
Polis utanför en adress i närheten av bråket i Osby den 14 juli. Foto: Läsarbild

Vid 21-tiden på torsdagskvällen utbröt ett bråk i centrala Osby.

På polisens ledningscentral i Malmö kan man bekräfta att ett femtontal personer varit inblandade i ett bråk, och att en person ådragit sig en lättare skärskada. Man har i nuläget inga uppgifter om att någon person ska ha gripits efter bråket.

En källa säger till Norra Skåne att det finns totalt fem målsägande i 15-årsåldern och att olika typer av tillhyggen användes.

Det ska enligt uppgifter till Norra Skåne finnas flera vittnen till händelsen.

En annan källa såg i samband med bråket i går kväll fyra polisbilar vid ett ingripande på en adress i närheten av bråket.

Vet du mer om händelsen?

Kontakta gärna Norra Skånes redaktion i Osby:

osby@nsk.se

Nils Jönsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.