Nya lägenheter i Knislinge

knislinge I östra delen av Knislinge, strax väster om Helge Å, äger Göinge Hem två tomter.
Östra Göinge • Publicerad 5 augusti 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

I östra delen av Knislinge, strax väster om Helge Å, äger Göinge Hem två tomter. De förra fastigheterna har rivits, och nu har en nybyggnad av två nya lägenhetshus blivit godkänd. Fastigheterna kommer att avgränsas av Solbacken i söder, Brogatan i öster, Skolgatan i norr och av andra bostäder i väster.

– Trafikverket har inget att tillägga i detaljförslaget, så det är mer eller mindre fritt fram för Göinge hem att börja bygga, säger Samhällsbyggnadschef Monika Ericsson.

Hon tror att de nya fastigheterna kan stå klara under nästa år.

Cajsa Bengtsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.