Eklund klar för IFK Karlshamn

Sport HIF:s andremålvakt lämnar Göinge för Blekinge.
Sport • Publicerad 6 augusti 2016 • Uppdaterad 14 december 2021
Christoffer Eklund hann spela i Hässleholms IF i ett och ett halvt år men tog aldrig en startplats. Foto: Marika Höghäll/Arkiv
Christoffer Eklund hann spela i Hässleholms IF i ett och ett halvt år men tog aldrig en startplats. Foto: Marika Höghäll/Arkiv

Christoffer Eklund kom till Hässleholms IF från Ovesholm 2015. Under sin tid i HIF lyckades han aldrig utmana Jonas Osberg om platsen i startelvan och på sistone har han inte kunnat träna så mycket som han hade velat.

Ändå stod Eklund i HIF-målet så sent som i förra veckans match mot Berga. När han nu flyttar ned till division 4 och Karlshamn väntas han bli förstamålvakt där. Ny andremålvakt i HIF blir Johannes Ljungbäck.

– Vi har ju Johannes och nu får han chansen att utmana Jonas, säger Dan Olofsson.

Johannes Höghäll Johnsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.