Greps minuterna efter stöld

VANNEBERGA I måndags eftermiddag, strax innan klockan 15, skedde en stöld av skrot i en container som stod uppställd på en fastighet.
Hässleholm • Publicerad 16 augusti 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

I måndags eftermiddag, strax innan klockan 15, skedde en stöld av skrot i en container som stod uppställd på en fastighet. Men de två gärningsmännen hann bara några kilometer västerut innan deras färd stoppades.

I höjd med Ignaberga slutade deras färd när de stoppades av polis, och två män kunde gripas misstänkta för stöld.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.