Planet filmades på låg höjd

Östra Göinge I söndags eftermiddag fångades det beslagtagna planet flygandes på låg höjd.
Då flög det rakt ovanför vindkraftsparken i Milletorp i Småland.

En man som var ute och fiskade i söndags observerade vid 15-tiden ett flygplan på låg höjd som flög rakt över vindkraftparken i Milletorp i Småland, som ligger knappt 20 mil norr om Bivaröds flygfält. Mannen, som vill vara anonym, säger till Norra Skåne att han filmade planet med mobilen eftersom han noterade att det flög ovanligt lågt. Han uppger att han är säker på att planet han såg i söndags eftermiddag är det som drygt två dygn senare beslagtogs av polis på Bivaröds flygfält.

– Anledningen till att jag känner igen planet är att det är en ytterst ovanlig modell, An2 och det endast finns två svenskregistrerade plan av typen, säger mannen till Norra Skåne.

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×