Vinslöv utan målvakt i Helsingborg

Sport • Publicerad 27 augusti 2016 • Uppdaterad 30 november 2021

Vinslöv har haft en tung start på hösten med tre raka förluster. De har dessutom fått sin ordinarie målvakt Linus Lindfors knäskadad.

Då reservmålvakten Kristoffer Blom inte kunde vara med på grund av arbetet tvingades Vinslöv till att sätta utespelare i målet.

– Vi hade Christian Jochmus-Stöcke i målet i den första halvleken medan vi hade en junior i den andra, berättar Nilsson vars Vinslöv dessutom hade tre spelare avstängda.

Detta efter att Christoffer Ekelund och Filip Andersson fick rött kort senast medan Mattias Rosén hade kommit upp i tre gula kort.

– Det talade ju inte för oss att vi fick göra så många ändringar i vår startelva, menar Jörgen Nilsson.

Vars lag inte hade något flyt i början av matchen då Helsingborg redan eftet tio minuter kunde göra 1–0 som Vinslövsspelarna menade var efter solklar offside.

– Linjemannen erkände efteråt att han gjort fel, säger Vinslövstränaren.

Hemmalaget kunde sedan göra 2–0 i början av den andra halvleken efter en miss i Vinslövs mittförsvar. Efter det var matchen avgjord och Helsingborg kunde avsluta matchen med ytterligare två mål.

– Det har gått tungt i höst så här långt beroende bland annat på att det varit lite väl många skador och avstängningar.

Målvakten Blom och de tre avstängda Ekelund, Andersson och Rosén är tillbaka i nästa omgång då det blir derby hemma på Sparbanksarenan mot IFK Osby.

Som gick förbi Vinslöv i tabellen efter hemmasegern mot Eket.

– Det blir en superviktig match så det gäller verkligen att vi repar mod, säger Jörgen Nilsson.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.