Pidde gjorde stor succé

TYRINGE Pidde Pannkaka och talanger fick Tyringe att rocka loss.
Hässleholm • Publicerad 28 augusti 2016 • Uppdaterad 15 december 2021
Pidde Pannkaka gästade till barnens glädje Tyringedagarna.Foto: Maja Ögren Andersson
Pidde Pannkaka gästade till barnens glädje Tyringedagarna.Foto: Maja Ögren Andersson

På lördagen gästade Pidde Pannkaka och eftermiddagen bjöd på talangjakt med åtta duktiga tävlande.

Vann gjorde 14-åriga Anastasiya Seankevich från Bjärnum som med låten When we were young tog juryns och publikens hjärtan med storm. På andra plats kom Emil Persson från Markaryd med låten Whats up och på tredje plats Agnes Frisk från Helsingborg som sjöng Carolas Främling. Kvällen avslutades med en hejdundrande kräftskiva.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.