GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alliansen vill ge mer pengar till vård och kollektivtrafik

Publicerad 12 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna väljer att lägga en budget utan skattehöjning, som samtidigt ska ge mer resurser till Region Skånes kärnverksamheter – sjukvård och kollektivtrafik.

- Ny teknik gör vården bättre för både patienter och personal. Vi satsar 240 miljoner på e-hälsa och vi är övertygade om att det kommer att sänka kostnaderna på sikt. Dessutom prioriterar vi kollektivtrafiken som får 25 miljoner mer än i styrets budget, säger Birte Sandberg (C).

Texten uppdateras...

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.