GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

L säger nej till storregioner

Publicerad 12 oktober 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Enligt partiledaren Jan Björklund anser partiet att det finns stora nackdelar med förslaget i form av bland annat omfattande byråkratisering och långt av-

Regeringen har bjudit in Alliansen och vänsterpartiet till samtal om de planerade storregionerna.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.