GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fordon i kollision stoppade trafik

Trafik Två fordon var på fredagskvällen inblandade i en trafikolycka på väg 119 vid Laxbro.
Publicerad 21 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Olyckan orsakade  stopp mellan Fredriksfält och Rosentorp, båda riktningarna. Trafiken fick ledas om under bärgningsarbetet.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.