GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Reparation av kontaktledning stoppar tågtrafik i helgen

Publicerad 21 oktober 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är en kontaktledning som ska repareras på sträckan mellan Lund och Hässleholm vilket berör samtliga tågresenärer då alla tåg ställs in på sträckan.

Från och med klockan 01.20 natten till lördag och till och med klockan 03.00 natten mot måndag är tågtrafiken  inställd. Ersättningsbussar sätts in mellan Hässleholm och Lund, samt till och från stationerna där emellan.

Enligt Skånetrafiken ska liknande arbete göras även veckorna 47, 48, 49 och 50.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.