GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Löfvén KU-anmäls av L-politiker

In­ri­kes Li­be­ralernas ut­ri­kes­po­li­tiska ta­les­per­son Bir­git­ta Ohl­sson an­mäler Ste­fan Löfven till Kon­sti­tu­tions­ut­skottet (KU) efter­som han vägrade att kalla Sau­di­ara­bi­en för dik­ta­tur in­för re­san dit.
Publicerad 24 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Hon skriver: "Ut­ifrån den be­skrivning som ut­ri­kes­de­par­te­mentet ger av lä­get för de po­li­tiska och med­bor­ger­liga rät­tig­heterna i Sau­di­ara­bi­en fö­re­faller det svår­be­grip­ligt att re­ger­ings­chefen inte vill be­teckna Sau­di­ara­bi­en som dik­ta­tur."

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.