GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sydsvenska spelare med till Karjala

Sport • Publicerad 24 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Truppen innehåller framför allt fyra forwards som debuterar i landslaget i Helsingfors.

— Tre Kronor (@Trekronorse) 24 oktober 2016

I övrigt kan noteras att Malmös Andreas Thuresson, (moderklubb) Tyringe, och Mattias Sjögren, Zürich (moderklubb IF Lejonet Landskrona) också är uttagna.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.