GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Omvälvande att bli pappa

Personligt Nybliven pappa ser fram emot Fars dag.
Personligt • Publicerad 10 november 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är en stor dag. Inte bara för att Norra Skåne knackar på dörren, utan denna dag har Andrée och Rebecca blivit husägare.

Innan glädjeyran ens lagt sig, började han tänka på allt praktiskt som måste ordnas.

Den 15 september åkte Andrée och Rebecca till BB för att föda, en dag med många känslor.

– När jag höll henne i min famn första gången kände jag mig helt överväldigad!

– Jag hade fått för mig att jag skulle känna mig som en helt annan person, men man kommer på ganska snart att jag är samma person som förut. Fast ändå är inget som förut. Jag märker det exempelvis när jag är ute och går med barnvagnen, då känner jag mig beskyddande när folk närmar sig.

På söndag är det Fars dag. Det brukar Andrée och Rebecca fira med sina pappor – men denna gång är det Andrée som ska firas. Hur ser hans önskningar ut på Fars dag?

bild 1/3
Noomi Rensfelt bor med sina föräldrar i Hässleholm.
Foto: Marie Strömberg Andersson
Noomi Rensfelt har hunnit bli två månader gammal och ska snart fira sin pappa för första gången på Fars dag. Den stolta fadern heter Andrée.
Foto: Marie Strömberg Andersson
Fars dag har firat i Sverige sedan 1931, men det är första gången någonsin som Andrée blir firad på Fars dag av sin dotter Noomi.
Foto: Marie Strömberg Andersson
Noomi Rensfelt bor med sina föräldrar i Hässleholm.
Foto: Marie Strömberg Andersson
Noomi Rensfelt har hunnit bli två månader gammal och ska snart fira sin pappa för första gången på Fars dag. Den stolta fadern heter Andrée.
Foto: Marie Strömberg Andersson
Fakta:

Profilen

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.