GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Samverkan möjligt för SD och M

Hässleholm • Publicerad 21 december 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Den politiska röran och osäkra parlamentariska läget i Hässleholm har krattat för en fördjupad diskussion mellan Liberalerna, Kristdemokraterna, Moderaterna, Folkets Väl och Sverigedemokraterna.

SD blev näst största parti i Hässleholms kommun i valet 2014 med över 22 procent av rösterna. M blev största borgerliga parti med drygt 13 procent.

Patrik Jönsson säger att han vet att det finns en intern opposition mot Anna Kinberg Batra i det tunga skånska M-distriktet.

Vad händer nu?

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.