Annons

Personliga och piffiga prylar och presenter

Linderöd Antik- och samlarmässan i Linderöd är en riktig tradition i början av året. Och det finns i princip inte något som inte går att fynda hos utställarna.
Publicerad 8 januari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Man skulle kunna tro att pengarna är slut så här veckorna efter jul och nyår. Men tydligen inte.

En jämn ström av besökare besökte under söndagen antik- och samlarmässan i Linderöd och många hade kassar med fynd i händerna när de lämnade mässan.

Annons

En saxofon, pipor, smycken, skyltar, dukar, porslin, leksaker eller varför inte tomtar lagom till nästa jul. Eller kanske ett par spårvagnsskyltar till den egna garageinfarten.

Elisabeth Nord förvandlar bland annat gamla kläder till nya och roligare plagg genom att laga och fixa till på olika sätt. Allt i återvinningens tecken.

Och faktum var att flera av besökarna hade klätt sig i vintagekläder för att passa in i miljön.

Antik- och samlarmässan har återkommit under cirka 25 år och drar mycket folk till lilla Linderöd.

bild 1/5
Fakta:

Antik- och samlarmässan i Linderöd är en riktig tradition i början av året. Och det finns i princip inte något som inte går att fynda hos utställarna.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons